Японець провалив спробу встановити рекорд швидкісного поїдання піци — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японець провалив спробу встановити рекорд швидкісного поїдання піци

53
Японець Такеру Кобаясі не зміг встановити рекорд з поїдання піци на швидкість, пише The Brooklyn Paper. Знаменитий учасник численних гастрономічних конкурсів та шестиразовий переможець турніру з поїдання хот-догів, Кобаясі мав з'їсти цілу піцу за одну хвилину і 45 секунд, щоб стати володарем світового досягнення, проте не зміг впоратися із завданням.
За словами самого японця, йому було важко з'їсти піцу максимально швидко, бо вона була дуже м'яка і ніжна. Крім того, складності додавали й умови поїдання піци - страву потрібно було їсти не руками, як це прийнято на конкурсах зі швидкісного поїдання фаст-фуду, а за допомогою ножа і виделки.
В результаті Кобаясі витратив на поїдання піци дві хвилини і три секунди, що не дозволило йому потрапити до Книги рекордів Гіннесса. Японець просив організаторів шоу з його участю дати йому другий шанс, але отримав відмову. Чи має намір він найближчим часом знову спробувати встановити рекорд швидкості в поїданні піци, не уточнюється.
Нещодавно Такеру Кобаясі домігся незалежності від організації Major League Eating (MLE), під егідою якої проходять гастрономічні конкурси. В даний час японець виступає в різних конкурсах і змаганнях на правах "вільного агента". Головним суперником Кобаясі вважається американець Джої Чеснат, який виграє все більше змагань з поїдання різних страв.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас