Уго Чавес знову "наїхав" на девелоперів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уго Чавес знову "наїхав" на девелоперів

Енергетика
325
Президент Венесуели пообіцяв застосовувати радикальні заходи до забудовників, які не виконують свої зобов'язання відносно покупців або завищують ціни на житло.
В теперішній час прокуратура Венесуели розслідує скарги, що стосуються діяльності будівельних компаній. Чавес заявив, що застосує до порушників найсуворіші заходи, аж до експропріації об'єктів, що зводяться або побудованих, передає Associated Press.
Вилучення об'єктів вже практикується венесуельською владою. Недавно власники квартир в житловому комплексі El Encantado Humboldt виступили із заявою про підтримку забудовника, який, на їх думку, не порушував своїх зобов'язань. А в жовтні минулого року був націоналізований готельний комплекс на острові Маргарита, що працював під брендом Hilton.
В теперішній час більше 1 млн жителів Венесуели проживають в поганих умовах, і президент країни пообіцяв виділити $1,5 млрд на будівництво доступного житла.
Зазначимо, що росіяни можуть придбати нерухомість у Венесуелі без обмежень. Найбільшою популярністю користуються курортні об'єкти на острові Маргарита, також купуються квартири у столиці країни Каракасі. Податки і збори при покупці складають близько 2,5% від вартості об'єкту, а щорічне утримання - 0,1-0,7%. Між Росією і Венесуелою встановлений безвізовий режим, який діє при в'їзді на строк до 90 днів.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас