Рекламне агенство із Канади оголосило про розпродаж майна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рекламне агенство із Канади оголосило про розпродаж майна

267
Рекламне агентство GJP з Торонто оголосило про тотальний розпродаж майна у зв'язку із закриттям компанії після 20 років успішної роботи. Про це повідомляє портал Mediabistro.com.
В рекламному ролику глава агентства Алан Гі проводить імпровізовану екскурсію по офісу, демонструючи всі речі, які можна купити на розпродажі. Бажаючі можуть придбати канцтовари, стільці, винагороди найпрестижніших рекламних фестивалів і навіть "британський акцент Гі".
Розпродаж відбудеться 18 листопада. Всі кошти, виручені агентством, будуть направлені до фонду допомоги дітям, які страждають на аутизм.
Причини, з яких закривається агентство, не повідомляються. Можливо, привертаючи увагу таким чином, GJP вирішило зібрати якомога більше коштів для фонду.
20 вересня на сайті компанії було опубліковано повідомлення про те, що агентство вирішило змінити курс стратегічного розвитку. У зв'язку з цим в GJP з'явились два нових партнера - Ендрю Саймон і Метью Стерн. Обидва відомі фахівцями у рекламній індустрії.
Агентство GJP є лауреатом багатьох престижних рекламних фестивалів, включаючи D&AD, Clios Awards, "Канські леви" і London International Awards.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас