Пожити у космосі можна буде за 30 млн доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пожити у космосі можна буде за 30 млн доларів

190
У 2016 році російська компанія планує запуск першого космічного готелю. Політ довкола Землі триватиме 90 хвилин. Тиждень перебування у відкритому космосі обійдеться бажаючим провести незабутній відпочинок у 30 мільйонів євро.
Корабель нагадує трохи зменшену Міжнародну космічну станцію. Усередині ви літаєте в невагомості.
"Люди прилітатимуть на тиждень, хтось - на три тижні. Все залежатиме від мети вашого прильоту. Проте всі зможуть побачити унікальні види Землі, зірки. Всі, хто повернулися з космосу, у захваті", - заявив Сергій Костенко, глава космічного агентства Space Adventures:
На сьогоднішній день лише 7 людей ыз різних країн здыйснили політ, не будучи професійними космонавтами. Останнім був засновник Cirque du Soleil Гі Лаліберте.
Майбутні клієнти повинні володіти трьома якостями: хорошою фізичною підготовкою, оскільки російська підготовка дуже важка; терпінням, оскільки відправлення нової ракети в готель на орбіті відбудеться у 2016 році.
І головне, чим повинні володіти кандидати в космічні туристи, - це тугий гаманець. Один тиждень проживання обійдеться у 30 мільйонів євро. Проте в цю вартість входить квиток туди і назад.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас