Лукашенко - Європі: Чому ми маємо бути на вас схожі? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лукашенко - Європі: Чому ми маємо бути на вас схожі?

811
Білоруський президент Олександр Лукашенко заявив, що Білорусь не буде наполягати на визнанні президентських виборів Росією.
"Це справа Росії - визнавати чи не визнавати. Це її право, її суверенне право. І ми до цього будемо ставитися уважно", - сказав президент Білорусі в інтерв'ю ЗМІ Німеччини.
"За нашими законами, ми не потребуємо ніяких визнань. Ви півтора десятки років не визнавали взагалі того, що існує така Білорусь, не кажучи вже про вибори. Ну і що, ми від цього померли?" - цитує Лукашенка РИА Новости.
Що ж до президентських виборів у Білорусі, то, на думку глави держави, чиновники в республіці надто намагаються переконати весь світ у чесності виборів.
"Якщо ви хочете бачити, що біле - це чорне, то, як би я вас не переконував, ви будете посилатися чи то на термінологію, чи то ще на щось, але ви будете це бачити в чорному кольорі. І я вас ніколи переконаю в протилежному", - додав білоруський лідер.
"Чому ми повинні бути обов'язково на вас схожі?! Не знаю. У нас свої традиції, у нас свій менталітет, у нас свій народ, у нас свої інтереси. І, виходячи з цих аргументів і багатьох інших, ми будемо будувати своє життя і створювати системи, у тому числі управління, влади", - відзначив Лукашенко.
Нагадаємо, вибори президента Білорусі призначені на 19 грудня. На цей пост в даний час претендують 10 осіб, в тому числі чинний глава держави.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас