Річний оборот для "спрощенців" збільшили до 600 тисяч — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Річний оборот для "спрощенців" збільшили до 600 тисяч

Казна та Політика
836
Пропоновані до другого читання проекту Податкового кодексу зміни передбачають збільшення річного обороту підприємців на спрощеній системі оподаткування до 600 тис. грн з 300 тис. грн, а також переведення страхових компаній на загальну систему оподаткування з 2012 року. Про це повідомив голова парламентського комітету з питань податкової та митної політики Віталій Хомутинник, передає Інтерфакс-Україна.
"Щодо обороту ми домовилися збільшити вдвічі, тобто з 300 тис. грн підняти до 600 тис. грн з урахуванням касового апарату, який обов'язково купується за рахунок держави", - сказав Хомутинник на засіданні комітету, присвяченому обговоренню підготовки проекту Податкового кодексу до другого читання в Києві в четвер.
"Це обов'язкова умова, що держава купує касовий апарат", - підкреслив депутат.
Крім того, глава комітету зазначив, що переведення страховиків на загальну систему оподаткування планується з 2012 року. "Наступний рік вони залишаються на тому ж 3%-ному податку, а через рік, тобто ... з 2012 року - переходять на загальну систему оподаткування", - зазначив Хомутинник.
За його словами, 2011 рік буде перехідним для страховиків. "Вони повинні змінити своє програмне забезпечення з ведення бухгалтерського обліку", - сказав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас