Хорошковський не заплатив 810 мільйонів гривень податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хорошковський не заплатив 810 мільйонів гривень податків

Казна та Політика
558
Фракція "БЮТ-Батьківщина" звинуватила голову Служби Безпеки України Валерія Хорошковського в ухиленні від сплати податків на суму понад 800 мільйонів гривень.
Про це сьогодні на засіданні опозиційного уряду заявив народний депутат від БЮТ, глава опозиційного Кабміну Сергій Соболєв, коментуючи новий податковий кодекс.
Депутат, зокрема, зазначив, що податковий кодекс передбачає збереження схеми відмивання грошей через офшори і схему роялті, що дозволить уникнути сплати податків, повідомляє Українська правда.
"І далі буде залишатися схема, за якою, наприклад, нинішній власник "Союз Віктану" Хорошковський, який не заплатив 810 млн через схеми роялті, буде мати можливість законним способом бути горілчаним королем, головою СБУ, очолювати медійні концерни і не платити податки. Причому у відповідності до законів України", - заявив Соболєв.
Нагадаємо, напередодні Хорошковський, який у рейтингу Фокуса 200 найбагатших людей України 2010 року зайняв 29 місце з капіталом 357,3 млн. доларів, заявив, що не бачить конфлікту інтересів у тому, що він, будучи головою СБУ, володіє телеканалом "Інтер" і входить до Вищої ради юстиції.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас