У Татарстані кішку використовували як наркокур'єра — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Татарстані кішку використовували як наркокур'єра

101
У Татарстані один з ув'язнених місцевої виправної колонії використовував кішку в якості наркокур'єра.
Як повідомляє Інтерфакс, посилаючись на Федеральну службу виконання покарань, один з ув'язнених виправної колонії номер 10 Менделєєвського району Татарстану тримав кішку в камері. Деякий час тому він випустив її на волю. Там спільники ув'язненого кілька днів морили голодом кішку, а потім прив'язали до її нашийника близько 15 грамів героїну і відпустили. Кішка пішла в камеру, сподіваючись, що господар її нагодує.
Проте, як уточнює джерело, кішку, за допомогою якої намагалися доставити героїн, загриз службовий пес. Він завдав кішці травми при затриманні. Через деякий час кішка померла від цих травм, а також від загального виснаження. Втім, варто відзначити, що на фотографії кішки, опублікованій республіканським управлінням Федеральної служби виконання покарань, ніяких поранень не видно.
Встановлено, що Керівництво колонії отримало оперативну інформацію про переправлення наркотиків і стало вистежувати кішку. Побачивши тварину, співробітники колонії спустили собаку.
За фактом транспортування наркотиків порушено кримінальну справу. Не виключено, що згодом до справи додадуть і статтю про жорстоке поводження з тваринами. Однак встановити особи подільників ув'язненого поки не вдалося.
Нагадаємо, в серпні поточного року в Бутирському слідчому ізоляторі Москви сталося групове отруєння наркотиками. У результаті передозування наркотиками одна людина загинула і п'ятеро отримали тяжкі отруєння.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас