Швейцарія виділила Україні 100 тыс. дол на плакати про грип — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швейцарія виділила Україні 100 тыс. дол на плакати про грип

340
В Україні стартувала інформаційна кампанія "Грип: прості речі врятують життя". Полягає вона в розміщенні інформаційних плакатів із порадами, як перемогти грип.
Проводить кампанію Міністерство охорони здоров'я спільно із представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні і Швейцарським бюро співпраці в Україні. Швейцарське бюро виділило на ці заходи близько 100 тис. доларів.
Як повідомляє ІМК, в 21 місті України вже встановлені близько 500 сіті-лайтів. Крім того, інформація про грип з'явилася на 200 білбордах у 19 містах України.
"Ми розмістили плакати на сіті-лайтах і в громадських місцях для того, щоб донести інформацію, що грип - небезпечне захворювання, але його потрібно і можна легко уникнути завдяки гігієнічним засобам. Поради прості: якщо ви захворіли, залишайтеся удома, уникайте скупчення людей, повноцінно харчуйтеся і найголовніше - мийте руки", - підкреслила представник ЮНІСЕФ в Україні Юкіє Мокуо.
"Зараз ми ведемо переговори із Київським метрополітеном, а також із національною мережею аптек для того, щоб ці плакати були розміщені і там", - додала Мокуо.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас