Компанія ВОЛЯ уклала з компанією SMiT контракт на постачання модулей Secure Plus CAM — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія ВОЛЯ уклала з компанією SMiT контракт на постачання модулей Secure Plus CAM

676
10 листопада 2010 року. Київ. Провідний телекомунікаційний провайдер України ВОЛЯ і SMiT, виробник модулів умовного доступу (conditional access modules – CAM), уклали контракт на постачання перших модулів Conax CAM з інтерфейсом CI+ і додатковим рівнем безпеки у вигляді Chipset Pairing (Secure Plus CAM).
Модуль Secure Plus CAM є повністю сумісним зі специфікацією CI Plus стандарту V1.2, наведеного в CI Plus Forum, і повністю сертифікований виробником системи умовного доступу Conax. ВОЛЯ, провівши ретельні випробування нового модуля на різних марках телевізорів, також схвалила його використання у своїх мережах для отримання послуги доступу до телевізійних пакетів програм у цифровому форматі.
Коментуючи цю подію, віце-президент SMiT Стівен Хе сказав: «Компанія SMiT високо оцінює це співробітництво і рада можливості поставляти продукт, що має дуже високий ступінь захисту. Secure Plus CAM забезпечує операторам високу захищеність від піратства і несанкціонованого доступу до контенту програм. Він також дає операторам змогу розширювати абонентську базу, пропонуючи користувачам, які вже придбали цифрові телевізори із вбудованими тюнерами (iDTV), доступ до пакетів телепрограм. У підсумку телеглядачі отримують більший комфорт завдяки тому, що в такому випадку не потрібні додатковий пульт чи зайві кабелі. SMiT і далі буде сприяти популяризації модулів CI Plus CAM у багатьох країнах світу».
Сергій Бойко, президент компанії ВОЛЯ, додав: «Сьогодні ВОЛЯ є лідером у сфері цифрових телевізійних технологій в Україні, знову підтверджуючи свій статус законодавця моди. Ми прагнемо забезпечити нашим клієнтам максимальну зручність і високу якість обслуговування. На нашу думку, використання CAM у цифрових телевізорах із вбудованими тюнерами повністю відповідає цій меті. Крім того, перехід до стандарту CI Plus забезпечує додатковий захист контенту і, як наслідок, запобігає піратству. Додаткові можливості цього стандарту дають ВОЛІ змогу розширити спектр послуг, що пропонуються абонентам, які мають цифрові телевізори, а також збільшити привабливість цих послуг».
Нагадаємо, що цього року в пакетах телепрограм ВОЛІ у тестовому режимі з’явився перший канал високої чіткості – Nat Geo Wild HD. Він покликаний ознайомити користувачів із новим стандартом і вимогами до обладнання, необхідного для його перегляду. Окремий пакет HD-програм буде наступним етапом, перейти до якого ВОЛЯ готується вже сьогодні. Також з початку року компанія надає у HD-форматі додатковий сервіс відео-на-замовлення.
Можливість дивитися HDTV вже мають абоненти, у яких є телевізори із вбудованим телетюнером стандарту DVB-C із підтримкою MPEG-4 і формату HD, із відповідним CI-роз’ємом, куди вставляється придбаний у компанії ВОЛЯ CAM-модуль та карточка умовного доступу.
Досі технічні експерти компанії проводили тестування сучасних телевізорів таких брендів, як BRAVIA від Sony, Samsung, LG, Philips, – із вбудованими тюнерами, що дають змогу обходитися без зовнішнього тюнера. Виробники і спеціалісти компанії перевіряли сумісність телеприймачів із САМ-модулями і коректність роботи різних функцій. Такі телевізори рекомендуються всім, хто хотів би насолоджуватися винятковою якістю картинки цифрових каналів від компанії ВОЛЯ як зі стандартною роздільною здатністю, так і в форматі високої чіткості.
Довідка про компанію
ВОЛЯ є провідним українським загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером. Загалом в Україні обслуговує біля 1,7 млн абонентів, у тому числі понад 420 тис. користувачів послуги високошвидкісного доступу до Інтернету.
Компанія надає комплексну мультисервісну послугу, яка включає інформацію і розваги – доступ до телепрограм і відео-на-замовлення; комунікації – високошвидкісний доступ до Інтернету, комп’ютерний і голосовий зв’язок, а також послуги найбільшого в Україна дата-центру.
За матеріалами:
Воля.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас