Азаров розраховує на підписання нової угоди про податки між Україною та Кіпром — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров розраховує на підписання нової угоди про податки між Україною та Кіпром

614
Прем'єр-міністр України Микола Азаров розраховує на укладення договору про уникнення подвійного оподаткування між Україною і Кіпром.
Як повідомив Департамент інформації і масових комунікацій секретаріату Кабінету міністрів України в середу, про це М.Азаров сказав під час зустрічі із президентом палати представників Республіки Кіпру Маріосом Карояном.
"Ми вже багато років ведемо переговори про підписання конвенції про уникнення подвійного оподаткування. Десять років тому, коли я працював головою Податкової адміністрації, я починав займатися цим питанням. Я думаю, саме час поставити крапку в цьому процесі і підписати відповідну угоду", - підкреслив М.Азаров.
Як повідомлялося, між Україною і Кіпром діє відповідна угода, підписана ще в часи СРСР, яка критикується за створення "податкових дір".
М.Азаров також подякував кіпрській стороні за підтримку євроінтеграційного курсу України.
"Я думаю, Кіпр зацікавлений у введенні безвізового режиму з Україною, оскільки це дасть можливість збільшити кількість українських туристів", - підкреслив він.
Під час зустрічі також була досягнута домовленість про проведення спільного українсько-кіпрського бізнес-форуму в Києві в першому кварталі 2011 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас