Галкін побудував собі замок я к у Гаррі Поттера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Галкін побудував собі замок я к у Гаррі Поттера

812
Новосілля в замку Максима Галкіна багато глянсових видань анонсували як найважливішу світську подію листопада.
"Новосілля буде, але не зараз, - говорить Максим. Там і зараз можна жити, але я такий перфекціоніст. дуже важко, коли щось не готове остаточно. По-перше, треба закінчити під'їзну дорогу - викласти її каменем. Доробити ворота. Залишилося ще облицьовувати досить великий об'єкт, назвемо його Колізей. Конструкція мені приснилася уві сні. Вона не просто для краси там стоїть, у неї є дві практичні функції. Із вікон спальні відкривається вид на дорогу, і мені хотілося зробити цю частину ділянки більш приватною. Побудувати споруду, яка, з одного боку, обмежувала б цікавість перехожих, а з іншого - якщо виникне бажання поглянути на околицю, можна було на цю конструкцію піднятися. Із зовнішнього боку воно нагадує четвертинку римського Колізею, а зсередини - грецький амфітеатр".
"Я вже стільки термінів призначав. Тут складно вгадати. Дуже нетипова будова вийшла. Ось хоч би крівля - покрита німецьким сланцем. "Гарі Поттера..." дивилися? Коли дракон летить, зачіпає дах кігтями, і вона обсипається - це сланець", - говорить Галкін. "Крівля дуже важка, отже, складно розрахувати міцність стен. Планували покласти за три місяці, а вийшло за сім. Вітражне скло впритул підходить до сланцевої покрівлі - це теж складне технологічне рішення. Додайте сюди особливості нашого клімату. Якби я будував цей будинок на півдні Франції, то, звичайно, часу пішло б набагато менше", - нарікає Галкін.
"Я давно, приблизно роки вже чотири, не підрахую, скільки у мене пішло грошей, - розповідає Максим про те, у скільки йому обійшлося це будівництво. - Не для того, щоб не розстроюватися, а просто не було часу. Я абсолютно не лукавлю. Безумовно, не мало, оскільки все, що мені подобається, на жаль, коштує дорого, і все це множиться на площу - 2300 квадратних метрів. Звичайно, це забагато для мене, хоча я, якщо чесно, не бачу там особливо зайвих приміщень. Я спочатку думав не категоріями площі, а йшов від зовнішнього вигляду. Будував будинок, який повинен органічно виглядати на даній місцевості, і потім, коли вже зрозуміло було, як він виглядатиме зовні, ми порахували внутрішню площу. Ні про які дві тисячі я і не думав. Якби я прийшов і замовив будинок по метражу, то сказав би, що мені потрібна тисяча квадратних метрів".
"Можливо, комусь здасться, що будова занадто потенційна. Але я думаю, оскільки моє будівництво користується підвищеною увагою, якби я побудував щось маленьке, сказали б, що я жадібний. Я в принципі ось що хочу сказати: я цей будинок будую для себе. Побудувати замок - це моя дитяча мрія. З нею я прийшов до архітектора. Потім був вже такий пінг-понг із ідей, коли ми думали, яким замок має бути", - говорить Галкін.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас