Приватбанк увів нові умови кредитування власників пластикових карт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк увів нові умови кредитування власників пластикових карт

364
У грудні 2002 року Приватбанк прийняв рішення про застосування нових умов кредитування власників пластикових карт банку. Як повідомив заступник Голови Правління банку Юрій Кандауров, Приватбанк значно спростив умови кредитування, надавши власникам пластикових карт банку можливість погашати заборгованість по кредитному ліміті не щомісяця, а до кінця кожного року дії пластикової карти. Юрій Кандауров відзначив, що механізм щомісячного погашення кредиту, що існував у банку раніше і застосовується сьогодні більшістю вітчизняних банків, створює для клієнтів додаткові незручності.
Проаналізувавши досвід упровадження кредитних карт, банк запропонував більш зручні умови кредитування, що дозволяють клієнтам ефективно планувати свій бюджет і користатися кредитом банку тривалий час. При цьому, банк застосовує гнучкий механізм нарахування процентних ставок, понизивши їхній загальний рівень. Дані зміни починають діяти вже в наступному місяці. Також у Приватбанкові приділяється особлива увага застосуванню пільгових процентних ставок по кредитних лімітах на пенсійних і зарплатних картах, випущених для працівників бюджетних організацій.
На сьогоднішній день Приватбанк надає можливість одержувати наявні в банкоматах і розраховуватися в торгово-сервісній мережі в кредит власникам особистих, зарплатних і пенсійних карт міжнародних платіжних систем Visa і MasterCard Int. За словами Юрія Кандаурова, цією послугою вже користаються більш 200 тисяч клієнтів банку.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків. На сьогоднішній день банком емітовано близько 2 мільйонів карт, що складає 42% від загальної кількості карт, емітованих українськими банками. Карткова інфраструктура Приватбанку, що складає 59 % всієї інфраструктури ринку, включає: 552 банкомата, 12 475 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних. Регіональна мережа Приватбанку містить у собі 1 370 філій і відділень по всій Україні.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас