Іноземні інвестори закликають HSBC піти з Лондона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іноземні інвестори закликають HSBC піти з Лондона

Казна та Політика
433
Іноземні інвестори британського банку HSBC сумніваються в тому, що Лондон є найкращим місцем для головного офісу цього банку, повідомляє Daily Telegraph.
Керівництво HSBC дало зрозуміти, що банк може переселитися з Великобританії, заявивши, що іноземних інвесторів турбують витрати, пов'язані з місцезнаходженням головного офісу в Лондоні.
Представляючи оновлені фінансові показники HSBC за третій квартал, генеральний директор Майкл Джогіган і його наступник Стюарт Галлівер закликали уряд забезпечити, щоб британські та європейські правила, що регулюють фінансовий сектор, не зменшили конкурентоспроможність британських банків.
"У таких країнах як Гонконг, Бразилія, Індія нам тепер дуже важко конкурувати з американськими та місцевими банками, оскільки вони не підкоряються тим же правилам", - сказав Галлівер.
Він додав, що HSBC відомо як мінімум 15 випадків, коли не зміг набрати співробітників у Гонконгу, бо йому заборонено пропонувати дворічні гарантовані бонуси, а на місцевому ринку це є стандартом.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас