Одеські ЗМІ повідомили про силове захоплення кабінету мера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одеські ЗМІ повідомили про силове захоплення кабінету мера

Казна та Політика
558
Одеські ЗМІ повідомили про "силове захоплення" кабінету міського голови. Одеська міліція спростовує це.
Як повідомляє портал "Погляд з Одеси", сьогодні в 11:30 правоохоронці зайшли в кабінет мера Одеси, застосувавши фізичну силу щодо Олени Лебеденко - прес-секретаря колишнього мера міста Едуарда Гурвіца, який програв вибори представникові Партії регіонів Олексію Костусеву.
Одеське інтернет-видання "Репортер" повідомило, що міліція проникла в кабінет, щоб перевірити його з металошукачем. А начальник відділу громадської безпеки одеського міскУВС Сергій Тимусяк повідомив, що ці дії були прийняті з метою безпеки.
В той же час повідомляється, що сьогодні відбулося перше засідання депутатів Одеської міської ради 6-го скликання, під час якого голова Одеської міської виборчої комісії Олександр Ахмеров зачитав список депутатів, які увійшли до міськрада.
За його словами, 68 місць із 120 у міськраді зайняла Партія регіонів.
Потім новий мер Одеси Олексій Костусев направився до кабінету мера Одеси, де, як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", панував безлад: були відсутні частини інтер'єру було зіпсоване крісло і спостерігалися деякі інших недоліків.
"Гурвіц залишає в такому вигляді новому меру все", - сказав Костусев.
Тим часом одеська міліція спростовує інформацію про захоплення кабінету міського голови Одеси.
Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" начальник Центру гродадських зв'язків Головного управління МВС України в Одеській області Віктор Мірошниченко, міліція не зафіксувала порушень громадського порядку на Думській площі і в будинку одеської мерії.
"Захоплення не було, правопорушень не було. В цей час готується офіційну заяву міліції з цього приводу", - сказав Мірошниченко.
Нагадаємо, що висунутий Партією регіонів голова Антимонопольного комітету Олексій Костусев переміг на виборах мера Одеси. Він набрав 166,281 тисячі голосів (50,8%), нинішній мер міста Едуард Гурвіц (від партії "Фронт змін") - 100,762 тисячі голосів (30,8%).
Тим часом міжнародні спостерігачі зафіксували масові порушення на виборах в Одесі. Після цього в місті пройшли акції протесту проти фальсифікації місцевих виборів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас