Доходи від послуг зв'язку в Україні перевищили 9,5 мільярдів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Доходи від послуг зв'язку в Україні перевищили 9,5 мільярдів гривень

Казна та Політика
175
За дев'ять місяців поточного року обсяг доходів від послуг зв'язку склав 9,6 мільярдів гривень, що на 4% більше, ніж за аналогічний період минулого року, повідомляє ІМК.
Зокрема, обсяг доходів "Укрпошти" склав 3,7 мільярдів гривень, з них понад 2 мільярди - від послуг зв'язку. Це на 11% більше, ніж рік тому. Доходи від послуг з надання доступу до мережі Інтернет зросли в порівнянні з минулим роком в 1,3 рази і перевищують 3 мільярди гривень.
Активно продовжується впровадження і розвиток нових послуг. Укладено угоди про обмін згрупованими відправленнями "Консигнація" з поштовими службами Словацької Республіки, Фінляндії, Німеччини, Чехії, що дало збільшення доходів від надання цієї послуги майже на 17,5%. Також збільшилися доходи від послуги "Кур'єрська доставка" більш ніж на 40%.
З початку року було направлено близько 338 мільярдів гривень капітальних інвестицій на розвиток мереж широкосмугового доступу в Інтернет, мобільного зв'язку третього покоління та інші напрямки. У результаті кількість користувачів мережі Інтернет зросла більш ніж на 20%. Кількість абонентів мобільного зв'язку з початку року збільшилася більш ніж на 159 тисяч.
Всього держпідприємства галузі за січень - вересень сплатили 40% від загального обсягу податків, зборів та обов'язкових платежів до бюджетів всіх рівнів та до Пенсійного фонду на суму 2,6 мільярдів гривень, що на 6% перевищило планові показники цих платежів
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас