Лановий: Бізнес перераховує більше грошей за кордон, ніж отримуємо ми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лановий: Бізнес перераховує більше грошей за кордон, ніж отримуємо ми

743
Бізнес перераховує більше інвестицій за кордон, ніж ми отримуємо іноземних інвестицій. Про це повідомив екс-міністр економіки України Володимир Лановий.
"Питання збільшення пенсій в контексті сьогоднішньої економічної ситуації не має рішення, оскільки в наступному році у нас половина бюджету на погашення боргів та сплату відсотків за боргами, тому що борги щороку зростають на 100 і більше мільярдів гривень державного бюджету, а ще половина піде на фінансування дефіциту Пенсійного фонду, який буде зростати", - сказав В.Лановий.
"І на самі бюджетні витрати нічого не залишиться. Може, я трохи гіперболізую ситуацію, але так не можна керувати, з закритими очима. Зараз немає грошей, тому що не збирають гроші у фіскальній системі через таке ставлення підприємців і бізнесу. Треба міняти їх, бо це докорінні відносини", - розповів екс-міністр.
"Бізнес взагалі сьогодні більше перераховує грошей за кордон. Він сьогодні перераховує більше інвестицій за кордон, ніж отримуємо ми іноземних інвестицій", - додав В.Лановий.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас