Один з найвищих лондонських хмарочосів виставлять на продаж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Один з найвищих лондонських хмарочосів виставлять на продаж

Нерухомість
231
Власники третього за висоті хмарочоса Лондона вирішили виставити будівлю на продаж. Як пише The Financial Times, сума операції може скласти понад 1,6 мільярдів доларів.
Хмарочос розташований в східній частині Лондона в діловому кварталі Canary Wharf. Основним орендарем 45-поверхової висотки, загальна площа якої становить 111 тисяч квадратних метрів, є американська фінансова корпорація Citigroup.
Нинішні власники хмарочоса, компанії PropInvest and Quinlan Private, купили будинок у Королівського банку Шотландії. Банк планував продати офісну висотку ще в 2000 році. Однак угода вартістю 1,6 мільярда доларів була закрита лише в 2007 році і стала однією з найбільшої за всю історію британського ринку нерухомості.
Тепер PropInvest and Quinlan Private хочуть продати будівлю, щоб розплатитися з банками, які видали їм позики для придбання офісної нерухомості. Передбачається, що купівлею хмарочоса можуть зацікавитися саме кредитори. Консультантом угоди виступає компанія Jones Lang LaSalle.
Аналітики відзначають, що багато інвесторів зараз намагаються позбавитися від обтяжених борговими зобов'язаннями активів у сфері нерухомості, які були куплені в період буму на ринку. Через кризу вартість цих об'єктів виявилася нижче рівня заборгованості перед кредиторами.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас