Кабмін виділив на витрати Президента 4,8 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін виділив на витрати Президента 4,8 млн гривень

Казна та Політика
269
Кабінет міністрів України на 4,8 млн. грн. збільшив видатки для здійснення окремих заходів, пов'язаних із забезпеченням діяльності Президента України. Текст відповідної постанови № 1005 від 3 листопада розміщено на Урядовому порталі.
Згідно з документом, уряд зменшив на цю суму витрати, передбачені на державну підтримку інноваційних та інвестиційних проектів у реальному секторі економіки, і збільшив витрати за напрямами "інші витрати", направивши їх на здійснення окремих заходів, пов'язаних із забезпеченням діяльності Президента України.
Уряд також доручив виділити Державному управлінню справами на безповоротній основі кошти Стабілізаційного фонду в сумі 4,8 млн. грн. за рахунок надходжень від цільового розміщення державних цінних паперів, а в разі їх недостатності - за рахунок коштів, отриманих від приватизації державного майна або продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що перебувають у державній власності, на яких розташовані об'єкти, що підлягають приватизації.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас