Експерт: Скоро виникне питання про легітимність Верховної Ради — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Скоро виникне питання про легітимність Верховної Ради

Казна та Політика
447
Для Партії регіонів логічно було б якомога швидше, а саме в березні 2011 року, провести вибори депутатів до Верховної Ради України, вважає директор Соціологічної служби "Український барометр", політолог Віктор Небоженко. Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції в "Главреді".
Експерт пояснив, що Партія регіонів, яка отримала багато голосів на виборах 31 жовтня, повинна "швиденько провести" парламентські вибори, тому що в результаті місцевих виборів "виникне політологічний конфлікт між обраними і призначуваними".
"Зараз це не грає ролі, але завтра-післязавтра, коли будуть вирішуватися питання бюджету чи кадрових призначень, хто кому буде Рабинович, хто буде начальником: представники виконавців вертикалі або обрані заходи і депутатські корпуси?" - додав Небоженко.
Крім того, за словами політолога, незабаром ми можемо зіткнутися з "достроковою політичною смертю Верховної Ради". Тобто з березня наступного року всі рішення парламенту, на думку експерта, можуть потрапити "під ніж" нового складу Конституційного Суду і виникне питання про сумнівність легітимності Верховної Ради.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас