ВОЛЯ ввела два нових інтернет-пакети без тарифікації трафіку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВОЛЯ ввела два нових інтернет-пакети без тарифікації трафіку

854
Компанія ВОЛЯ запропонувала два нових регулярних інтернет-пакети без тарифікації трафіку, які розширили її лінійку інтернет-пакетів.
В інтернет-пакеті "Воля Драйв" пропонується швидкість до 10 Мбіт/с.
Його вартість 99,90 грн/міс., з урахуванням надання в користування модема. Для абонентів "Воля Преміум ТВ" діє спеціальна вартість пакета - 89,90 грн/міс., з урахуванням надання в користування модема.
В інтернет-пакеті"Воля Експерт" пропонується швидкість до 38 Мбіт/с.
Вартість пакета - 149,90 грн/міс., з урахуванням надання в користування модема. Для абонентів "Воля Преміум ТВ" діє спеціальна вартість пакета - 129,90 грн/міс., з урахуванням надання в користування модема.
Відтепер для підключення й переходу доступні такі регулярні інтернет-пакети без тарифікації трафіку:
  • "Воля Buzz" - 512 Кбіт/с;
  • "Воля Boom" - 2 Мбіт/с;
  • "Воля Драйв" - до 10 Мбіт/с;
  • "Воля Експерт" - до 38 Мбіт/с;
  • "Воля Абсолют" - до 150 Мбіт/с (за технологією DOCSIS 3.0).
Для користувачів послуги "Воля Преміум ТВ" на інтернет-пакети діє спеціальна ціна.
Користувачам інтернет-пакетів "Воля Buzz" і "Воля Boom" пропонується додатковий сервіс "Boost-а-day", за допомогою якого можна на добу вдвічі збільшити швидкість доступу в Інтернет. Інформація про доступні для підключення й переходу інтернет-пакети - на http://volia.com/internet/price.
ВОЛЯ є провідним українським загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером. Загалом в Україні обслуговує біля 1,7 млн абонентів, у тому числі понад 420 тис. користувачів послуги високошвидкісного доступу до Інтернету.
Компанія надає комплексну мультисервісну послугу, яка включає інформацію і розваги - доступ до телепрограм і відео-на-замовлення; комунікації - високошвидкісний доступ до Інтернету, комп’ютерний і голосовий зв’язок, а також послуги найбільшого в Україна дата-центру.
За матеріалами:
Воля.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас