Верховна Рада повернула у держвласність Херсонський машзавод — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Верховна Рада повернула у держвласність Херсонський машзавод

Казна та Політика
387
Верховна Рада України ухвалила в цілому Закон України "Про повернення у державну власність цілісного майнового комплексу товариства з обмеженою відповідальністю "Херсонський машинобудівний завод". За ухвалення відповідного рішення проголосували 318 народних депутатів із 427, зареєстрованих у сесійній залі.
Законом встановлено, що зважаючи на громадську необхідність, з метою захисту інтересів держави і трудових прав працівників товариства з обмеженою відповідальністю "Херсонський машинобудівний завод" повертається в державну власність цілісний майновий комплекс ТОВ "Херсонський машинобудівний завод".
ВР доручила Кабінету міністрів України здійснити у встановленому порядку заходи, пов'язані із поверненням в державну власність цілісного майнового комплексу ТОВ "Херсонський машинобудівний завод"; передбачити в проекті закону про державний бюджет на 2010 рік необхідні кошти на здійснення заходів, пов'язаних із поверненням в держвласність цілісного майнового комплексу ТОВ "Херсонський машинобудівний завод".
Закон набуває чинності з дня публікації.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас