Китай закликав США до подальшої співпраці в галузі торгівлі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай закликав США до подальшої співпраці в галузі торгівлі

226
Віце-голова КНР Сі Цзіньпін закликав США до подальшого торговельно-економічного співробітництва з КНР, зазначивши, що у двох держав є "широкі спільні інтереси".
На його думку, обидві держави, особливо їх ділові співтовариства, повинні і далі інтенсифікувати торговельно-економічне співробітництво з метою забезпечення динамічного, стабільного і стійкого розвитку світової економіки
Китайсько-американське торговельне співробітництво складає значну частину двосторонніх відносин, які зберігають "тенденцію стабільного розвитку в цілому", сказав він під час зустрічі з делегацією Національної ради з американо-китайської торгівлі на чолі з президентом та директором-розпорядником американської компанії "Кока-Кола" Мухтаром Кентом.
Сі Цзіньпін сказав членам делегації, що ділове співтовариство США доклало помітних зусиль для сприяння китайсько-американським відносинам і торгово-економічного співробітництва між двома країнами.
Він зазначив, що Китай і США, які є відповідно найбільшою державою, що розвивається, і найбільшою розвиненою державою, мають широкі спільні інтереси і обов'язки на тлі глибоких і складних змін міжнародної ситуації.
"Хороші китайсько-американські відносини відповідають не лише корінним інтересам двох країн, але й будуть корисними для забезпечення миру, стабільності і процвітання АТР і світу в цілому", - сказав Сі Цзіньпін.
За матеріалами:
Женьмінь Жибао
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас