Україна і Грузія домовилися про військову співпрацю в 2011 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і Грузія домовилися про військову співпрацю в 2011 році

300
Міністерства оборони України та Грузії домовилися про співпрацю двох країн в оборонній сфері на 2011 рік, повідомила прес-служба українського Міноборони. Відповідний план сторони затвердили на зустрічі глав оборонних відомств у Тбілісі.
Зокрема, сторони дійшли до згоди щодо продовження навчання українських військовослужбовців на базі спеціалізованого навчального центру Збройних Сил Грузії. Грузинська сторона, у свою чергу, висловила зацікавленість у вивченні багаторічного досвіду миротворчої діяльності Збройних Сил України. "Україна завжди була і залишиться важливим партнером для Грузії", - заявив глава Міноборони Грузії Бачан Ахалая.
Грузинські фахівці також були запрошені в Україну з метою ознайомлення з виробничими потужностями і можливостями ремонтних підприємств Міноборони.
Нагадаємо, перебуваючи в Грузії, глава українського оборонного міністерства планує також зустрітися з секретарем Ради національної безпеки Грузії Леваном Дучідзе і міністром закордонних справ Грузії Гріголом Вашадзе.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас