Індійський нумеролог радить Обамі прибрати з імені одну букву — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індійський нумеролог радить Обамі прибрати з імені одну букву

120
Напередодні візиту американського президента до Індії відомий у країні провісник Санджай Джумаані провів нумерологічний аналіз його імені. Виявилося, що якщо Барак Обама внесе в нього невеликі зміни, то йому випаде більше удачі.
За словами Джумаані, на долі людей впливають нумерологія імені та прізвища, а також дня, місяця й року народження. Кожна така комбінація створює таємний нумерологічний код до одного з аспектів життя людини. Розкриття таємниці чисел дозволяє зробити вплив на долю. "Через ім’я життя Обами може бути піддане раптовим потрясінням. Скорочення його імені на одну букву буде вирішенням подібної ситуації", - упевнений Джумаані.
Астролог пропонує главі Білого дому прибрати зі свого імені латинську букву "C", що не змінить його вимови. "Проблема полягає в тому, що число 26, яке відповідає повному імені Барака Обами, не має нумерологічної сумісності з числом, яке відповіднає його даті народження. Зменшення числа імені на одну одиницю виправить це співвідношення", - заявив нумеролог. При цьому, за словами індійського провісника, аналіз дати народження Обами показав, що йому призначено бути лідером.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас