Нафта дорожчає на тлі даних про зниження запасів у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дорожчає на тлі даних про зниження запасів у США

Енергетика
220
Ціни на нафту в середу зростають, відображаючи дані від дослідницького інституту API про зниження запасів у США за тиждень, а також в очікуванні рішень ФРС США зі стимулювання національної економіки, яке може призвести до зниження долара. Про це свідчать дані торгів.
Вартість грудневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку за станом на 08:4 зросла на 0,37 долара, або на 0,44% - до 84,27 долара за барель. Ціна грудневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent збільшилась на 0,28 долара, або на 0,33% - до 85,69 долара за барель.
"Для ринку нафти рішення ФРС матимуть важливе значення. Всі занепокоєні напередодні доповіді", - наводить агентство Bloomberg думку стратега із сировинних товарів Australia & New Zealand Banking Group Ltd. Сирін Лім.
За даними Американського інституту нафти (API), запаси нафти в США за минулий тиждень знизилися на 4,1 млн барелів. Дані із запасів у середу опублікує Міністерство енергетики США. Аналітики, опитані агентством Bloomberg, чекають, що запаси зменшаться на 1 млн барелів.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас