ФРС залишить базову відсоткову ставку без змін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФРС залишить базову відсоткову ставку без змін

Казна та Політика
377
Комітет із відкритих ринків ФРС США в середу, 3 листопада, о 21:15 оголосить рішення із базової відсоткової ставки за підсумками планового засідання. Аналітики, опитані інформаційно-аналітичним порталом dailyFX.com, передбачають, що ставка буде залишена без змін на рекордно низькому рівні - в діапазоні 0-0,25% річних.
Аналітична компанія Automatic Data Processing, Inc. (ADP) о 15:15 середи повідомить про зміну кількості робочих місць у приватних компаніях США в жовтні поточного року. Аналітики, опитані dailyFX.com, чекають зростання показника на 20 тис. в порівнянні з вереснем, коли він знизився на 39 тис.
Бюро перепису населення Міністерства торгівлі США в 17:00 мск опублікує дані із обсягу промислових замовлень у США у вересні. Аналітики чекають зростання показника на 1,2% порівняно із серпнем, коли обсяг промислових замовлень знизився на 0,5%.
Американський Інститут управління постачаннями (Institute for Supply Management, ISM) о 17:00 оприлюднить дані з індексу ділової активності в секторі послуг США в жовтні поточного року. Як вважають аналітики, індикатор за даний період збільшиться до 53,5% проти 53,2% місяцем раніше. Показник вище за відмітку в 50% говорить про зростання ділової активності у сфері послуг, нижче - про її спад.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас