Google заплатить за виявлені на своїх сайтах помилки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google заплатить за виявлені на своїх сайтах помилки

313
Корпорація Google буде платити інтернет-користувачам, які виявили вразливості на її сайтах. Про запуск програми винагороди користувачів повідомляється в офіційному блогу Google Online Security.
У першу чергу компанію будуть цікавити вразливості, які дозволяють отримати доступ до особистих даних користувачів на найбільш популярних сайтах. Як приклад Google призводить власний сайт google.com, а також youtube.com та інші.
У блогу особливо відзначається, що при пошуку вразливостей користувачі повинні задіяти тільки тестовий або власний обліковий запис. Також представники Google попросили не використовувати автоматичні системи виявлення вразливостей, щоб не спровокувати перебої в роботі онлайн-сервісів компанії.
Розмір базової винагороди за виявлену уразливість складе 500 доларів. Однак він може збільшитися до 3133,7 долара в залежності від ступеня важливості окремо взятої уразливості.
Відзначимо, що на подібні винагороди претендують і користувачі, які виявили вразливості в проектах Google Chromium. Відповідна програма винагороди була запущена в січні 2010 року.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас