Мінпраці закупить у ЗАЗу більше двох тисяч автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінпраці закупить у ЗАЗу більше двох тисяч автомобілів

Казна та Політика
148
Найбільший український виробник легкових автомобілів ЗАТ Запорізький автомобілебудівний завод поставить на адресу Фонду соціального захисту інвалідів Міністерства праці та соціальної політики України 2,253 тис. легкових автомобілів для інвалідів за кошти держбюджету.
Так, як повідомляється в інформації про застосування процедури закупівлі в одного учасника, оприлюдненій в понеділок у Віснику державних закупівель, вартість договору, укладеного 21 жовтня, становить близько 88850 тисяч грн.
Також ЗАЗ поставить 33 легкові автомобілі Славута для інвалідів на суму 1215 тисяч грн. на адресу Міністерства праці та соцполітики Автономної Республіки Крим, які закуповуються за бюджетні кошти автономії.
Нагадаємо, що 20 жовтня Кабінет міністрів України затвердив пропозиції Міністерства праці та соціальної політики про програму закупівлі автотранспорту для деяких категорій інвалідів на 2010 рік.
За кошти бюджетної програми автомобілі ЗАЗ-1103 Славута отримають інваліди, які мають особливі заслуги перед державою, та інваліди війни I групи - учасники бойових дій під час Великої Вітчизняної війни та війни з Японією. На ці цілі в бюджеті передбачено 50 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас