Metro повідомляє про різке збільшення показників у третьому кварталі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Metro повідомляє про різке збільшення показників у третьому кварталі

505
Німецький ритейл-гігант Metro, четверта за величиною роздрібна мережа світу, збільшив прогноз річного прибутку, повідомивши про різке збільшення показників у третьому кварталі і повернення до зростання порівнянної виручки у всіх відділеннях.
Як повідомляється, Metro очікує, що в 2010 році її прибуток до виплат за відсотками, податками та іншими одноразовими відрахуваннями складе 2,3 млрд євро, а не 2,2 млрд, як прогнозувалося раніше.
"Ми очікуємо на значний підйом бізнесу в усіх регіонах", - сказав сьогодні, 2 листопада, в заяві виконавчий директор компанії Екхард Кордес.
Крім цього, Кордес зазначив, що драйвером оптимізму є відновлення економіки Східної Європи.
Між тим, у третьому кварталі показник EBIT фірми до одноразових виплат зріс на 27% у річному вирахуванні до 445 млн євро при поліпшенні продажів на 4,5% до 16,3 мільярда євро.
За прогнозами аналітиків, прибуток має скласти 414 млн євро.
Нагадаємо, як повідомлялося раніше, дочка французької Leroy Merlin, ТОВ Леруа Марлен України, що розвиває мережу гіпермаркетів, у наступному році відкриє будівельний гіпермаркет у Києві, який буде другим у столиці.
Так, мережа будівельних гіпермаркетів Leroy Merlin входить до структури французької групи Groupe ADEO, яка об'єднує 19 компаній у Франції, Іспанії, Італії, Португалії, Греції, Польщі, Росії, Китаї і Бразилії. Groupe ADEO і французька група Auchan мають єдиних власників.
Крім цього, у Києві з'являться гіпермаркети німецької мережі Real, що входить до групи Metro, вже відому українським споживачам за магазинами Metro Cash & Carry.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас