Привабливість чоловіка залежить від кольору його шкіри — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Привабливість чоловіка залежить від кольору його шкіри

121
Якщо ви хочете залучити жінку, не обов'язково годинами пітніти в спортзалі, накачуючи м'язи. Вчені з Університету Брістоля і Університету Брюнеля з'ясували: весь секрет криється в жовтуватому кольору шкіри, повідомляє Discovery News.
Отже, інформація про колір більшою мірою впливає на мозок, ніж інформація про форму, що перевертає усталені уявлення про мужність. Підвищений рівень тестостерону, вважається, надає його володарю мужній вигляд, одночасно з цим, напружуючи імунну систему. Виходить, чоловіки з мужніми рисами обличчя повинні привертати велику кількість жінок.
Однак це не так. Останнє дослідження показало, що колір шкіри більш важливий у порівнянні зі ступенем зовнішньої мужності. Вчені спеціально оцінили колір шкіри і розклали його за тоном, почервонінням і жовтизною. При цьому етнічна приналежність тут не грала ніякої ролі.
Автори роботи впевнені: колір має значення, тому що він здатний змінюватись і залежить від певних умов. Потім, за кольором шкіри можна багато довідатися про стан здоров'я партнера, на відміну від структури обличчя, зумовленої спадковістю.
Учені брали фотографії 20-річних чоловіків. Щоб не спотворювати колір обличчя, спалах не використовувався при зйомці. Для початку були оцінені риси обличчя згідно з рейтингом мужності. Для цього експерти використовували геометричний морфометричний аналіз. А в процесі експерименту добровольцям жіночої статі пропонувалося оцінити привабливість зображених чоловіків.
Результати були такі: підраховані показники мужності не мали нічого спільного з вибором добровольців. Колір, тон і почервоніння також ніяк не впливали на переваги, на відміну від жовтизни шкіри. Вчені винесли свій вердикт: чоловіки з жовтуватим тоном шкіри привертають жінок найбільше.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас