У Нью-Йорку шестирічна дівчинка постане перед судом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Нью-Йорку шестирічна дівчинка постане перед судом

Кримінал
267
В Нью-Йорку перед судом постане шестирічна дівчинка, яка під час велосипедної прогулянки врізалася в літню жінку.
В квітні 2009 року чотирирічні Джульєт Брайтмен і її одноліток Джейкоб Кон, катаючись на чотириколісному велосипеді на Манхеттені врізались у 87-річну жінку, яка неспішно прогулювалася по доріжках. Пенсіонерка, яка отримала в результаті перелом шийки стегна, лягла до лікарні, аби зробити операцію, і через три місяці померла через проблеми зі здоров'ям, ніяк не пов'язаними з випадком.
Однак спадкоємець постраждалої жінки звернулися до суду з позовом проти малолітніх злочинців, які виконували велосипедні маневри без належної уваги, а також проти їх матерів, які сиділи поруч, але погано стежили за дітьми.
Попри старання адвоката сім'ї Брайтмен, що стверджував, що дівчинка була дуже мала і її не можна притягувати до відповідальності, суд постановив, що Джульєт вже достатньо доросла і тому повинна сама відповідати за свої вчинки.
"Виходячи з попередніх судових рішень, ми вважаємо, що дітям до чотирьох років не можна поставити в провину злочинну недбалість", - заявив суддя Пол Вутен, відзначивши, що Джульєт вже минула цей віковий поріг: інцидент стався за три місяці до того, як дівчинці мало виповнитись п'ять років.
Як повідомляє американська газета New York Times, маленькому Джейкобу поталанило більше: на той момент співучасникові злочину були рівно чотири роки, тому відповідати за хлопчика будуть його батьки.
Нагадаємо, раніше повідомлялося про американку, яка подала до суду на парк розваг Walt Disney World у Флориді. Жінка стверджує, що під час відвідин до неї чіплявся актор у костюмі Дональда Дака.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас