У Чехії відкрили агенство із прибирання голяка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Чехії відкрили агенство із прибирання голяка

324
Студенти Карлова університету Праги відкрили агентство із прибиранню квартир, головною особливістю якого є те, що всі роботи по виконуються в оголеному вигляді.
За словами засновниці компанії, вона і її приятелі вирішили відкрити агентство із прибирання квартир після того, як втратили роботу через фінансову кризу. "Ми залишилися без роботи і не могли знайти відповідних вакансій, тому вигадали ось такий вихід зі становища", - розповіла одна із засновниць агентства.
Вартість послуг компанії становить близько 170 євро на годину При цьому клієнт може обрати ступінь оголення співробітника агентства: прибиральник може приїхати на виклик у білизні, топлес або повністю голим. У агентстві працюють 15 осіб (як дівчат, так і хлопців).
Засновниця агентства Катка Копецкі розповіла, що в основному послугами її агентства користуються зайняті люди, яким ніколи робити вдома прибирання. "Ніхто не любить прибирати, зате всі люблять роздивлятися красиві тіла. Дивитись на оголену людину, яка прибирає твій будинок, - це прекрасний спосіб розслабитися", - висловила свою думку дівчина.
При цьому Катка підкреслила, що її компанія не надає клієнтам послуги сексуального характеру. "Ми просто прибираємо в квартирах", - підкреслила студентка.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сіднеї відкрився салон краси для чоловіків, де стрижки виконують напіводягнені перукарки.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас