Apple висунула зустрічні позови Motorola — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple висунула зустрічні позови Motorola

371
Корпорація Apple подала до окружного суду штату Вісконсин два позови проти компаній Motorola і Motorola Mobility. У них найбільша ІТ-компанія світу звинувачує конкурента в незаконному використанні запатентованих нею технологій, пише Patently Apple.
Всього Apple виявила, що при виробництві мобільних телефонів Motorola порушується шіст патентів. Три з них стосуються технології мультисенсорного управління в лінійці смартфонів Droid та кількох інших моделей, що продаються на території США.
В цих позовах Apple просить суд визнати Motorola винною в навмисному порушенні патентів, а також зобов'язати компанію відшкодувати Apple всі збитки, пов'язані із незаконним використанням технологій. Точна сума збитку, завданого діями Motorola, поки не називається.
Зазначимо, на початку жовтня Motorola подала власні позовні заяви на адресу Apple. У них компанія звинуватила Apple у порушенні в цілому 18 патентів, що їй належать. Повідомлялося, що технології Motorola незаконно використовуються в планшетах iPad, смартфонах iPhone та ноутбуках MacBook.
Також у жовтні Motorola звернулася до суду з проханням визнати недійсними 12 патентів, виданих раніше Apple. При цьому сама Apple раніше не звинувачувала Motorola в порушенні цих патентів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас