Янукович перетасував другий ешелон чиновників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович перетасував другий ешелон чиновників

665
Президент України Віктор Янукович прийняв кадрові рішення відносно керівництва кількох відомств. Про це йдеться в указах Президента від 1 листопада, тексти яких розміщені на сайті глави держави.
Зокрема, з посади заступника голови Державної митної служби звільнений Василь Салигвн; з посади першого заступника голови Державної служби спеціального зв'язку і захисту інформації України за поданою ним заявою - Олександр Цуркан; з посади першого заступника голови Державного комітету рибного господарства - Дмитро Федотенков; з посади заступника голови Державного комітету рибного господарства - Віктор Казимирчук.
В.Янукович також звільнив Галину Яцишину з посади заступника голови Державного комітету з питань регуляторної політики і підприємництва і призначив її на посаду першого заступника керівника цього відомства.
Президент також призначив: Миколу Калюжного - заступником голови Державного комітету України із земельних ресурсів; Віктора Горицького - заступником голови Державного комітету України з питань науки, інновацій і інформатизації; Олега Овчарука - першим заступником голови Державного комітету рибного господарства; Дмитра Веденеєва - заступником голови Українського інституту національної пам'яті України.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас