Британка народила двійнят із різним кольором шкіри — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британка народила двійнят із різним кольором шкіри

260
21-річна британка Ширлі Уейлс народила двійнят з різним кольором шкіри - син Лео народився темношкірим, а дочка Хоуп - білою, пише Daily Mail .
Молода мама була спантеличена, коли акушерка вперше показала їй малят, що з'явилися на світ шляхом кесаревогорозтину.
Маленький Лео, який вдався в матір, уродженку Гренади, має темну шкіру, карі очі і густе волосся. Його сестричка успадкувала зовнішність свого тата, його світлу шкіру, блакитні очі і світле волосся.
"Під час вагітності жартувала, що діти будуть чорно-білі, я навіть сказала другу, у випадку якщо один буде чорним, а друге білим, я назву їх Ебоні ("ebony" - чорне дерево) і Айворі ("ivory" - слонова кістка). Коли ж вони такими і народилися, я зрозуміла, що було б жорстоко називати їх так", - розповіла Уейлс.
"В перші декілька днів у мене було близько ста відвідувачів, тому що люди не могли повірити мені, поки не бачили малят своїми очима", - радіє молода мама.
Ширлі виховуватиме двійнят сама, тому що із чоловіком розлучилась. "Вони - моє маленьке диво ... Вони такі різні, вони два окремі світи", - радіє вона.
"Я зву їх Левеня Лео і Щаслива Хоуп, Лео сердиться, якщо йому не приділяють уваги, тому що його сестра, здається, привертає значно більше уваги людей, тоді як Хоуп весь час всім посміхається", - розповідає жінка.
"Дві різні яйцеклітини були запліднені двома різними сперматозоїдами. Гени, що визначають колір шкіри, будуть різними, в результаті їх комбінації", - пояснив цей дивний випадок спікер фонду Multiple Births.
За матеріалами:
Inopressa
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас