Податковий кодекс ВР розгляне 16 листопада — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податковий кодекс ВР розгляне 16 листопада

Казна та Політика
500
Верховна Рада планує розглянути проект Податкового кодексу в другому читанні на наступному пленарному тижні.
Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні під час Погоджувальної ради сказав голова ВР Володимир Литвин.
Він зазначив, що раніше передбачалося розглянути цей проект на поточному пленарному тижні, проте до законопроекту вже надійшло 4400 поправок, і Комітет ВР з питань податкової політики веде напружену роботу.
За словами Литвина, після консультацій із Кабінетом міністрів і з Комітетом ВР з питань податкової політики складається ситуація, що проект Податкового кодексу в другому читанні, швидше за все, буде розглянутий 16 листопада.
В свою чергу, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов зазначив, що не можна затягувати розгляд цього проекту. "Його потрібно виносити в залу і приймати рішення", - сказав Єфремов.
Зі свого боку голова Комітету ВР із питань податкової політики Віталій Хомутинник заявив, що за бажання комітет буде готовий винести на розгляд в цей четвер 12 розділів проекту Податкового кодексу. Він нагадав, що всього проект Податкового кодексу містить 18 розділів, і решту можна було б розглянути на наступному пленарному тижні.
Як зазначив Литвин, розривати розгляд проекту Податкового кодексу не можна. "Ми повинні розглянути цілісний документ, який буде погоджений", - сказав він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас