Колишня "шпигунка" Анна Чемпан стане телеведучою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колишня "шпигунка" Анна Чемпан стане телеведучою

180
Відома фігурантка скандалу з викриттям шпигунської мережі в США Анна Чапман, яка нещодавно отримала посаду радника президента "Фондсервисбанка", за деякими даними, вирішила спробувати себе в іншій ролі. За даними газети "Комсомольська правда", Чапман вже успішно пройшла кастинг на телеканалі "Росія-2" як ведуча спортивних новин.
Водночас керівник телеканалу "Росія-2" Дмитро Медников спростував ці відомості. "Інформація про досягнення угоди про ведення нею спортивних новин на "Росії-2" абсолютно не відповідає дійсності", - сказав він в понеділок "Интерфаксу". При цьому підкресливши, що "керівництво каналу навіть не вело з Чапман із цього приводу жодних переговорів".
На минулому тижні видання Life News повідомляло, що Чампан може стати ведучою нового шоу про моду і стиль на "ТНТ". Проте того ж дня в прес-службі каналу спростували цю інформацію. Як відзначили в прес-службі, опублікована інформація є вільною інтерпретацією інтернет-видання слів генерального директора ТНТ Романа Петренка.
довгий час після висилки Чапман після скандалу із США до Росії ЗМІ обговорювали, чим займатиметься на батьківщині зірка шпигунства. Так, їй готували кар'єру в світі моди і шоу-бізнесу.
Однак вже на початку жовтня стало відомо, що Чапман отримала посаду радника президента "Фондсервисбанка" Олександра Воловника із інвестицій та інновацій. 7 жовтня російська шпигунка в новій якості відвідала космодром Байконур, аби проводити в космос на МКС російсько-американський екіпаж корабля "Союз ТМА-м". Як зазначали в банку, коментуючи призначення Чапман, їй запропонували вільний графік роботи.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас