Партія Литвина також оскаржить вибори в суді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Партія Литвина також оскаржить вибори в суді

Казна та Політика
703
Народна партія звертатиметься до суду з приводу порушень під час виборів.
Про це сьогодні на прес-конференції заявив заступник голови Народної партії Олег Зарубінський.
Зарубінський зазначив, що під час голосування були виявлені численні порушення, що стосуються саме Народної партії. Так, в місті Енергодар (Запорізька область) двох кандидатів від Народної партії до міської ради тервиборчком усунув від участі у виборах.
"Територіальна комісія вилучила з дільниць частину виборчих бюлетенів для нанесення помітки "Вибув", а бюлетені з голосами з наших представників оголосила недійсними. Ми вважаємо, що це є порушенням, коли наших кандидатів без попередження, без протоколів, без спеціальних рішень виключають з бюлетенів. У зв'язку з цим Запорізька обласна організація Народної партії добиватиметься визнання виборів до міської ради в Енергодарі такими, що не відбулися".
Аналогічні наміри і в Чернігівського обласного осередка Народної партії. Олег Зарубінський повідомив, що на семи виборчих дільницях мажоритарного округу №3 у місті Ніжині, в бюлетенях для голосування біля прізвища кандидата в депутати облради від Народної партії була надрукована позначка "Не підтримую жодного кандидата". "Це робить всі бюлетені недійсними", - сказав Зарубінський.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас