Омельченко знову бере владу в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Омельченко знову бере владу в Києві

Казна та Політика
5582
В райадміністраціях всі співробітники, починаючи від замів голів районів і до простих співробітників, написали заяви за власним бажанням з датою 6 грудня.
"Ми зараз на валізах", - сказали в одній з РДА. "Я вже домовилася з кумою, вона якщо вийде, мене влаштує до себе на фірму", - розповіла співробітник Солом'янської РДА.
Втім, самі глави районів доки спокійні, пише газета "Сегодня". "Я вже пройшов співбесіду в Кабміні, я залишаюся, так що нічого не зміниться і хвилюватися мені немає чого, адже претензій до району немає", - сказав глава Шевченківського району Віктор Пилипишин.
В Дарницькому районі сказали, що недавно представника НУ-НС Віталія Сташука бачили в Кабміні. "Отже він теж залишається. Говорять, за нього замовив слово Омельченко, який зараз тісно спілкується із Кабміном", - сказали в Дарницькій РДА. Попередник Сташука Микола Кирилюк - креатура Омельченка і одночасно рідний дядько Сташука, пише газета.
Віктор Пилипишин сказав, що залишаються 8 із 10 його колег. Як пише газета, нові люди прийдуть лише в два райони, які очолювали люди із Блоку Черновецького. Олександр Шевчук змінить Оксану Мисовську в Дніпровському районі, який він очолював з початку 1990-х по 2006 рік. Це також креатура екс-мера столиці Олександра Омельченка, пише видання.
Мисовська, нагадаємо, отримала крісло у 2007-у замість Олександра Сотникова. Її вважають протеже секретаря Київради Олеся Довгого. Для Мисовської це стало неприємним потрясінням. Сама вона трубку вчора не брала, але один із її соратників сказав, що у неї почалась глибока депресія. . "Вона була упевнена, що залишиться", - сказали в РДА.
У Деснянський район замість Юрія Захаричева прийде Олександр Незнал - заступник голови Голосіївської РДА. Він теж працював із Омельченком. У Київраді Незнал до недавнього часу був у фракції БЮТ в Київраді, але два тижні тому увійшов до нової провладної фракції "Столичні реформи". Вчора Шевчук і Незнал підтвердили, що їх імена з'являться в Указі, правда, від коментарів утрималися.
Попри те що зарплата глави РДА, за словами Пилипишина, всього 8-10 тис. грн., районні бюджети - це сотні мільйонів гривень.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас