Азаров розповів, як 7 бомжів спровокували ажіотажний попит — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров розповів, як 7 бомжів спровокували ажіотажний попит

Казна та Політика
5398
"Я дуже добре знаю, що непокоїть наших людей, ось я якраз стежу за соціологією і дуже уважно стежу". - Про це під час ефіру на одному з українських телеканалів сказав Прем'єр-міністр України Микола Азаров, передає ІМК.
"На першому місці стоїть стурбованість наших людей зростанням цін, наприклад. Ось це дійсно проблема, яка тривожить наших людей, і вона так само непокоїть і уряд", - додав він.
Глава уряду підтвердив, що у вересні дійсно відбувся ажіотажний стрибок цін на певні види продуктів харчування. "І цей стрибок міг би бути значно меншим, якби уряд, країна в цілому мала в своєму розпорядженні ресурси, які здатні гасити такі ажіотажні сплески попиту в населення, - сказав М.Азаров, зазначивши, що, на жаль, після попереднього уряду таких засобів в країні немає і перед нинішнім урядом стоїть завдання за півроку наповнити необхідні фонди.
Також М.Азаров розповів "секрет" народження ажіотажного сплеску. "Ажіотажний сплеск народжується дуже просто, я можу такий секрет розповісти. Я проходив через це в 2003 році, коли було зростання цін на хліб і на борошно. А спровокований був дуже просто: три рази поспіль ваш улюблений канал показав чергу із семи бомжів, які в екран телевізора розповіли, що скоро борошно закінчиться, борошна не буде. Після трьох показів у Києві в 10 разів збільшився попит на борошно, а після Києва автоматом пішов по інших регіонах".
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас