На Оболоні відкриють величезний аквапарк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Оболоні відкриють величезний аквапарк

1379
На Оболоні через декілька років відкриють парк водних розваг. Обійдеться це задоволення у $50 млн. Там буде п'ять басейнів і 15 гірок. Орієнтовна вартість відвідин складе 180-190 грн. за день.
ТОВ "Віта-Верітас" (Київ), яке виступає інвестором будівництва торговельно-розважального центру Dream Town у Києві на пр. Оболонський, 16, інвестує трохи більше $50 млн у будівництво аквапарку в цьому ТРЦ на початку літа 2011 року, повідомив співвласник Гару Корогодський.
"Блок "Б" буде завершений на початку літа наступного року - в другому кварталі. Його "фішкою" стане аквапарк, який буде найбільшим критим аквапарком на території СНД і в Україні. Інвестиції окремо в аквапарк складуть більше $50 млн. Повернення інвестицій - близько 12 років", - сказав він на прес-конференції в агентстві у вівторок. Корогодський додав, що додаткові інвестиції в блок "Б", з врахуванням прийнятого рішення розмістити в ньому аквапарк, складуть близько $20 млн
За словами Гару Корогодського, аквапарк площею більше 30 тис. кв. м буде розташований на третьому поверсі блоку "Б". Загальна площа дзеркала води в аквапарку складе близько 4 тис. кв. м, тоді як, наприклад, в аквапарку в Броварах вона складає близько 2 тис. кв.м. Співвласник ТРЦ також повідомив, що на сьогоднішній день повністю готова концепція і дизайн аквапарку, в якому буде розташовано п'ять басейнів, 15 гіром, можливе розміщення пляжу. "Швидше за все, аквапарк працюватиме цілодобово", - додав він.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас