McDonald’s примусили виплатити 17 тисяч доларів співробітнику за ожиріння — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

McDonald’s примусили виплатити 17 тисяч доларів співробітнику за ожиріння

511
Суд бразильського міста Порто Алегре зобов'язав McDonald’s заплатити колишньому співробітникові компенсацію 17,5 тисяч доларів за те, що він погладшав на 30 кілограмів за час роботи у закладі, повідомляють "Вести".
32-річний бразилець, який пропрацював в McDonald’s менеджером майже 12 років, заявив на процесі, що йому доводилося щодня пробувати їжу, аби переконатися в її високій якості. Річ у тому, що керівництво компанії наймає спеціальних людей, які інкогніто відвідують різні заклади як відвідувачі, а потім доповідають про якість їжі, чистоту в кафе і загальний рівень послуг. Зрозуміло, така негласна перевірка могла відбутися у будь-який час, тому і довелося особисто куштувати зразки їжі щодня, пояснює газета The Guardian.
Крім того, McDonald’s пропонував всім свої співробітникам безкоштовне харчування, від якого, за словами позивача, було важко відмовитися, і це також стало причиною ожиріння. Особа позивача тримається в секреті.
McDonald’s ще має право подати апеляцію. У бразильській штаб-квартирі американської мережі заявили, що компанія розглядає цю можливість. "Мережа пропонувала всілякий вибір збалансованого меню, яке відповідало потребам кожного співробітника", - говориться у заяві McDonald’s.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас