Кабмін залучить багатомільйонний кредит для Укравтодору — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін залучить багатомільйонний кредит для Укравтодору

Кредит&Депозит
271
Міністр транспорту і зв'язку України Костянтин Єфименко заявив, що Кабінет міністрів України залучить $90 млн кредиту для Укравтодора.
"Прийнято постанову Кабінету міністрів про підтримку виділення для Укравтодора кредитних коштів на суму $90 млн. Це проект УСвітового банку, ЄБРР і Європейського інвестиційного банку. Починаючи з наступного року впродовж 2 років ці кошти підуть на будівництво розв'язок автодоріг на під'їздах до Києва в 30-кілометровій зоні. Ми будуватимемо мостові переходи над найбільшими трасами біля Києва", - розповів Єфименко.
Нагадаємо, як повідомлялося раніше, ЄБРР виділить на будівництво торговельного центру (ТЦ) в Києві у 26-у мікрорайоні Троєщина $37 млн.
В свою чергу, прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що найближчим часом український уряд не планує залучати кредити, хоча не виключає подібної можливості в майбутньому.
Так, за словами політика, уряд України в даний момент не веде жодних переговорів відносно можливості залучення кредитів у будь-яких банків .
"В теперішній час ми ні з ким не ведемо таких переговорів. Але ми не виключаємо такої можливості, все залежить від ринку", - пояснив прем'єр.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас