Чечетов лякає губернаторів і міністрів відставками після виборів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чечетов лякає губернаторів і міністрів відставками після виборів

Казна та Політика
213
Депутат Верховної Ради, перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов прогнозує звільнення деяких міністрів і голів обласних державних адміністрацій в разі використання ними адміністративного ресурсу на місцевих виборах. Про це він сказав в ефірі телекомпанії "5 канал".
"Я думаю, що після виборів за результатами глибокого аналізу там, де було адміністративне втручання, дехто з губернаторів і міністрів потім втратить посади", - сказав він.
При цьому він додав, що звільнено може бути не лише представників виконавчої влади на місцях, які не пішли у відпустку на час виборчої кампанії і застосовували адміністративний ресурс, але і тих, хто безпосередньо не брав участь у виборах, але вплинув на результати голосування.
Нагадаємо, міністр палива і енергетики, заступник голови Партії регіонів, голова Київської обласної організації ПР Юрій Бойко очолило список партії на виборах Київської обласної ради.
Лідер партії "Сильна Україна", віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко очолив список "Сильної України" на виборах Дніпропетровської обласної ради і пішов у відпустку на час передвиборчої кампанії.
10 вересня прем'єр-міністр Микола Азаров заявив про намір вимагати від чиновників, що працюють в органах виконавчої влади і бажають брати участь в місцевих виборах, брати відпустку на час кампанії.
Багато голів обласних державних адміністрацій очолюють виборчі списки кандидатів в депутати обласних рад від Партії регіонів.
У відпустка на час кампанії з них, зокрема, пішли губернатори Кіровоградської області Сергій Ларін, Хмельницької Василь Ядуха, Івано-Франківської Михайло Вишиванюк і Донецької Анатолій Близнюк.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас