Посадові особи "Житомиртеплокомуненерго" незаконно перерахували більше 1 млн грн роздрібним суб'єктам господарювання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посадові особи "Житомиртеплокомуненерго" незаконно перерахували більше 1 млн грн роздрібним суб'єктам господарювання

Казна та Політика
112
Посадові особи комунального підприємства "Житомиртеплокомуненерго" підозрюються у безпідставному перерахуванні за підробленими документами більше 1 млн грн. на рахунки інших суб'єктів господарювання.
Як повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України в четвер, за матеріалами перевірки прокуратура Житомирської області порушила кримінальну справу по ч. 2 ст. 364 і ч. 2 ст. 366 КК України.
Встановлено, що посадові особи комунального підприємства в жовтні 2009 - червні 2010 рр. підробили офіційні фінансово-господарські документи: вносили неправдиві відомості про виконані ремонтні роботи. При цьому вартість капітального ремонту вузлів обліку газу, реконструкції газопроводу, ремонту казанів, котельних і придбаних матеріальних цінностей була значно завищена.
"В подальшому, зловживаючи службовим становищем і використовуючи свідомо підроблені документи, вони безпідставно перерахували на рахунки інших суб'єктів господарювання кошти на суму більше 1 млн грн., що заподіяло збитку суспільним інтересам в особі Житомирської міської ради на вказану суму", - інформує прес-служба.
Ведеться досудове слідство.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас