Симоненко запропонував українцям боротись за пенсійний вік по-французьки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Симоненко запропонував українцям боротись за пенсійний вік по-французьки

Казна та Політика
231
Комуністична партія вважає недопустимим можливе підвищення пенсійного віку. Про це сказано в повідомленні прес-служби КПУ.
Голова фракції Комуністичної партії у Верховній раді Петро Симоненко підкреслив, що КПУ має намір зробити все можливе для того, щоб не допустити підвищення пенсійного віку.
"КПУ ніколи не голосуватиме за підвищення пенсійного віку, і ми всі зробимо для того, щоб відповідне рішення не було прийняте", - сказав він.
При цьому лідер КПУ закликавв громадян не бути пасивними і боротися проти можливого збільшення віку виходу на пенсію.
"Подивіться на те, що відбувається сьогодні у Франції: вони всім народом борються за свої права, а ми мовчимо. Без боротьби не буває перемоги, тому закликаю вас не боятися відстоювати свої права", - сказав Симоненко.
При цьому він вважає, що проблема можливого підвищення пенсійного віку виникла унаслідок співпраці попереднього Кабінету міністрів на чолі з Юлією Тимошенко з Міжнародним валютним фондом.
Нагадаємо, прем'єр-міністр Микола Азаров виступає за розгляд підвищення пенсійного віку після запровадження накопичувальної системи пенсійного страхування.
В серпні Україна зобов'язалася перед Міжнародним валютним фондом поступово підвищити пенсійний вік для жінок з 55 до 60 років.
Перший заступник глави Адміністрації президента Ірина Акімова виступає за введення пенсійної накопичувальної системи з початку 2013 року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас