Льовочкін сказав коли Янукович звільнятиме міністрів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Льовочкін сказав коли Янукович звільнятиме міністрів

Казна та Політика
869
Глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін прогнозує кадрові зміни у Кабінеті міністрів після завершення президентом Віктором Януковичем роботи над адміністративною реформою.
Про це Льовочкін сказав в інтерв'ю газеті "Сегодня".
"Будь-які кадрові зміни можливі лише після того, як президент завершить роботу над адміністративною реформою і буде вироблена оптимальна структура Кабінету міністрів", - сказав він.
Таким чином Льовочкін прокоментував думку кількох політиків і експертів про те, що відразу після виборів до місцевої влади 31 жовтня слід чекати значних кадрових змін в уряді, аж до відставки прем'єр-міністра Миколи Азарова.
За словами глави Адміністрації, логіка президента полягає в тому, що система виконавчої влади повинна просувати реформи.
Він зазначив, що зараз опрацьовується декілька концепцій із оптимізації кількості міністерств.
Льовочкін прогнозує, що адмінреформа буде масштабною.
За його словами, планується істотне скорочення державних функцій - з більше 9 тисяч на даний момент до 5 тисяч, при цьому значна частина держфункцій буде делегована місцевій владі.
Льовочкін прогнозує, що підготовка адмінреформи займе до 2 місяців.
Коментуючи думку про можливу відставку Азарова, Льовочкін сказав, що вважає його одним із найбільш компетентних прем'єрів за час незалежності України, найбільш дослідним менеджером в команді Януковича.
Нагадаємо, 13 жовтня Янукович звільнив 2 віце-прем'єрів Володимира Сивковича і Віктора Слауту з метою приведення складу Кабміну у відповідність з рішенням Конституційного суду про неконституційність змін у Конституції від 2004 року.
Тоді Азаров припускав подальші кадрові зміни в Кабміні в разі виникнення в процесі роботи уряду такої необхідності.
Він також пов'язував можливість кадрових змін в Кабміні із проведенням адмінреформи.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас