Дружина Тоні Блера задешево продала автограф ф годинник чоловіка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дружина Тоні Блера задешево продала автограф ф годинник чоловіка

199
Дружина колишнього прем'єр-міністра Великобританії Ентоні Блера Шері Блер продала його автограф на інтернет-аукціоні за 10 фунтів стерлінгів, повідомляє газета "Гардіан".
Ш.Блер виставила автограф на інтернет-аукціоні Ebay за стартовою ціною 25 фунтів стерлінгів, але потім знизила її до 10 фунтів. Незабаром вона знайшла покупця.
За словами представника Ш.Блер, вона і не хотіла отримати багато грошей за автограф чоловіка. "Шері Блер була обурена, що деякі продають автографи Тоні Блера, тоді як їх можна отримати безкоштовно. Вона намагалася зруйнувати цей ринок, як тільки хтось купив би автограф, вона би одразу повернула гроші", - повідомив її представник.
Між тим, італійська газета "Коррьере делла сера" повідомляє, що Ш.Блер також продала на Ebay і годинник, подаровані Т.Блеру італійським прем'єром Сильвіо Берлусконі. За даними газети, годинник марки Locman Mare Titanium був проданий за 98 фунтів стерлінгів, хоча їх вартість складає не менше 300 фунтів. Наголошується, що годинник був "абсолютно новими в оригінальній коробочці із гарантією".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас