Підопічна Черновецького зникла із СІЗО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підопічна Черновецького зникла із СІЗО

Кримінал
2180
Голова головного управління охорони здоров'я Київської міської держадміністрації Людмила Качурова зникла із столичного СІЗО
"Качурову ми знайти не можемо у нас, шукайте, де вона", - заявили в СІЗО.
Родина Качурової розшукує її декілька днів. востаннє брат екс-чиновниці Сергій Сударєв бачив її на засіданні Печерського райсуду.
"Вона встигла набрати мій номер (під час затримання на майдані Незалежності 16 жовтня), потім телефон впав, і я почув, як вона кричала: "Припиніть неподобство!". 20 жовтня я лише бачив її в Печерському суді, коли приймали рішення. Там їй стало погано, і її відвезли до Олександрівської лікарні. У сестри передінфарктний стан. Лікарі сказали, що її не можна транспортувати без спеціальної машини. Ніч вона пробула в реанімації, а вранці її перевезли в лікарню швидкої допомоги. Але в понеділок мені повідомили, що прийшли люди в камуфляжі і відвезли її в невідомому напрямі. Я намагаюся з'ясувати, де вона, але ні в СБУ, ні в УВС нічого не знають", - розповів він.
В СБУ коментувати цю тему журналістам видання відмовилися.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники правоохоронних органів повторно затримали Качурову.
Правоохоронні органи вже затримували Екс-начальника Головного управління охорони здоров'я КМДА в липні. "В результаті оперативного супроводу цієї кримінальної справи управління із боротьби з економічною злочинністю київської міліції зібрало досить матеріалів для того, щоб було порушено кримінальну справу проти начальника Головного управління з питань охорони здоров'я КМДА", - заявляв тоді начальник центру громадських зв'язків ГУ МВС України в місті Києві Володимир Поліщук.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас